We’re super excited to see our Beachview project featured in the Summer  issue of Vancouver Magazine!

This  home located near Deep Cove in North Vancouver exudes West Coast luxury living with its classic white and blue colour palette and fine details.

Our design direction was inspired by the client’s East Coast roots and their love of the “Nantucket” style.  So our jumping off point started with a commissioned Robert Florian artwork of mussel shells and driftwood which greets guests at the entryway and sets the stage for this coastal-style home. We worked closely with the family to reflect their lifestyle and to complete the beachy look we added white boarding on the ceilings and feature walls, which we grounded with dark rustic oak floors. Accents of light blue are reflected in the cabinetry and furniture, and blend with the sky and ocean views.

Special touches included a secret bookcase-door, a library, and 2 media rooms – one for the girl’s and the other for the parents. What a fabulous project this was, and it’s fun to relive it again.